SOUTĚŽE

 

Soutěž o 2x2 vstupy a anketa k akci Doc Scott @ Futurum

U příležitosti prvního drumandbassového mejdanu v akusticky a zvukově nově zrekonstruovaném klubu Futurum jsme se poptali výběru českých DJs na dvě jednoduché otázky. V sobotu 26. listopadu, kdy se mejdan uskuteční, totiž přijede zahrát one and only Doc Scott! Zároveň můžete vyhrát čtyři lupeny, tak hurá do článku...

 

Co se ti vybaví, když se řekne Doc Scott?

Co říkáš na nové ozvučení Futura sound systémem KV2?


Fallen Gemini (Liquid DNB crew/Děčín)

Doc Scott je pro mě pan selektor, jeho mixy mají příběh, což je umění, které už spousta DJs zapomnělo. A samozřejme 31 Recordings, což je v rámci drum & bassu bezesporu seminálni label.

Popravdě nemůžu říct zatím nic, protože jsem tam ještě nebyl, ale vykládá se, že je to pecka.

Stanzim (Volnej Průběh/Praha) 

Hodně pán!

Neměl jsem dosud tu čest.

Sayko (DvoikaTroika/Břeclav)

Shadow Boxing.

Určitě dobrý, jen jsem zatím neměl tu čest Futurum profesně navštívit.

Rudeboy (Shadowbox/Praha)

31 Recs. Výborný desky z doby, kdy jsem ještě kupoval ve velkým vinyly. A taky se mi paradoxně vybaví Pendulum - "Vault", která na tomhle labelu vyšla.

Topství. Praha potřebuje prostory s kvalitním zvukem a dramaturgií a jsem rád, že Futurum přibylo do portfolia pražských klubů.

Nitrous (Radio1.cz/Praha)

Vybaví se mi, jak jsem ho více než před třemi lety vezl na letiště a povídali jsme si jako dva kámoši na pivu... O tom, že znova rozjede 31 Records, jak si každej čtvrtek musí vyhradit celej den, aby poslechl 250 - 300 tracků, co mu přistanou v Dropboxu, o jeho synovi a o tom, jak nám drží palce s Volnym Průběhem.

Zvuková symfonie jak z pohledu DJe (vyzkoušeno) i návštěvníka (taky vyzkoušeno). Jsem moc zvědavej, jak ho prověří drumandbass.

Myclick aka Face (Techno.cz/Praha)

Jednoznačně profesorský drum´n´bass od docenta Scotta z doby, kdy se slavná Goldieho deska "Timeless" ještě nestačila narodit. Navíc jeho "Far Away", kde už se také objevil ten něžný hlas Diane Charlemagne (RIP) pohladí všechny přecitlivělé kluky i dneska za každého počasí.

Kromě otestování odposlechů na otevíračce jsem ještě neměl tu čest, abychom si potřásli ušima a pevně věřím, že toho všechny ty basové pasti už stačily hodně nalapat, aby muzika hrála, břinkala. Slyším teď na tenhle zvuk samou chválu a jsem pyšný na to, že se vyrábí tady u nás.

Soutěž bude ukončena 26. listopadu, za kontaktování výherce je zodpovědný promotér. Kompletní informace o akci naleznete zde.

Soutěž skončila 26.11.2016.
 
Kdo zremixoval Doc Scottovu nesmrtelnou hymnu "Shadow Boxing"?
  • a) Djrum
  • b) Om Unit
 
Výherci:
  • Lukas Zavadil
  • Petr Cerman
 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016