SOUTĚŽE

 

Soutěž o 3x2 vstupy na Purple Disco Machine

Už velmi brzy se vám představí další headliner v rámci série akcí, které proběhnou v DupleX, The Rooftop Venue v roce 2021! Legendární německý house DJ, producent a hlavně remixér Tino Piontek aka Purple Disco Machine totiž přijede 5. listopadu 2021 do Prahy a my pro vás na tuto událost letošního podzimu máme celkem šest volňásků! Stačí znát správnou odpověď na naši soutěžní otázku a pak mít kliku při losování...

 

Mimo studio je Tino velmi žádaným DJem a jeho program nikdy nebyl rušnější. Přináší své jedinečné zvuky a jedinečnou kombinaci disco, nu disco, funku, soulu a house music přímo na taneční parket do některých z nejlepších světových klubů, festivalů a akcí po celém světě, včetně jeho dlouholeté rezidentury na mimořádně úspěšných akcích "Glitterbox" na Ibize, kde také pravidelně vystupuje v klubu Pacha jako součást The Masquerade by Claptone. Purple Disco Machine vystoupí v DupleX, The Rooftop Venue 5. listopadu 2021. Pět let od jeho posledního klubového vystoupení v České republice. O support se postarají přední zástupci české DJ scény, kteří budou postupně odtajněni na stránce Facebook události.

PDM

Vstupenky je možné zakoupit zde.

Jsme velmi rádi, že vám můžeme opět vozit ta nejlepší jména světové elektronické hudební scény a moc se těšíme, až vás uvidíme na tanečním parketě!

Soutěž bude ukončena 3. listopadu, za kontaktování výherce je zodpovědný promotér. Kompletní informace o akci naleznete zde.

Soutěž skončila 03.11.2021.
 
Z jakého města pochází Purple Disco Machine?
  • a) Berlín
  • b) Mnichov
  • c) Drážďany
 
Výherci:
  • Dana Lattischová
  • Tomas Walter
  • Vlastimil Morávek
 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016